Sunrise projekt 2

Opis projekta

Projekt govori o dveh stanovanjskih zgradbah in eni poslovni zgradbi. Stanovanj je osem in so različnih kvadratur. Vsakemu lastniku v pritličju pripada tudi lastna zelenica. Parcela je ravna in pravokotne oblike. Zraven naselja je tudi poslovna zgradba za turistične namene. V pritličju je kavarna z jedilnico, v prvem nadstropju pa dve wellness sobi.

Lokacija objektov

Prednosti stanovanj

Talno gretje

Celotno stanovanje se ogreva s talnim gretjem.

Terasa

Izjemno velika terasa meri 10m2 in je v celoti pokrita.

Okna

V stanovanjih so velika troslojna okna. Osvetljenost stanovanja je optimalna.

Okolica

Lastnikom spodnjih etaž pripada lastna zelenica.

Parkirišče

Vsaki enoti pripada lastno parkirišče.

Lokacija

Stanovanja so v strogem centru naselja.

Tloris

Konstrukcija objektov

Objekt bo grajen iz naravnih materialov in optimalno toplotno izoliran po principu nizkoenergetske zgradbe. Nosilne stene bodo opečne, prav tako predelne , zunanje stene bodo na notranji strani ometane, na zunanji strani pa toplotno izolirane s fasadno oblogo deb. 15cm . Strop nad pritličjem in 1.nadstropjem bo izveden kot polmontažni strop z montažnimi nosilci in opečnimi polnili ter AB ploščo deb. 6cm. Streha bo izvedena kot asimetrična dvokapnica z naklonom 35° in pokrita s pločevino. Delno bo izvedena ravna streha z nasutjem prodca.

Zunanja ureditev

Od glavne ceste so apartmaji oddaljeni 6m in imajo kamnito ograjo modernega videza z dobro zvočno pregrado. Zgradbe so usmerjeni proti vzhodu. Spodnjim stanovanjem pripada lastna zelenica in imajo lasten pokrit vhod na zahodni strani objekta. Stopnice v 1. nadstropje so pod streho na zahodni strani objekta. Na zahodni strani objekta je 16 asfaltiranih parkirišč.

Galerija

Cenik

http://
EnotaVrstaTlorisEtažaPovršinaCenaStatus
E11 sobnoPovezavaPritličje46m2/PRODANO
E22 sobnoPovezavaPritličje52m2/PRODANO
E31 sobnoPovezava1. nadstropje46m2/PRODANO
E42 sobnoPovezava1. nadstropje52m2/PRODANO
F11 sobnoPovezavaPritličje46m2/PRODANO
F22 sobnoPovezavaPritličje52m2/PRODANO
F31 sobnoPovezava1. nadstropje46m2/PRODANO
F42 sobnoPovezava1. nadstropje52m2/PRODANO

POZOR! Navedene cene ne vsebujejo DDV, ki je za fizične osebe 9,5% in za pravne osebe 22%. Davek je treba prišteti k ponujeni ceni!

Partnerji projekta