Naselje Narcisa

Opis projekta

Projekt Naselje Narcisa govori o štirih več stanovanjskih zgradbah. Parcela, kjer se gradijo zgradbe je ravna in ima, po večini, obliko kvadrata. Nahaja se v naselju in je obkrožena z manjšimi večstanovanjskimi zgradbami in drugimi stanovanjsko poslovnimi zgradbami. Vseeno zemljišče ni utesnjeno in je pretežno sončno. Uvoz na parcelo je zagotovljen kakor bo tudi urejeno skupno parkirišče za lastnike posamezne etažne enote. Objekti bodo na izgled modernega tipa in zgrajeni s kvalitetnimi in sodobnimi materiali. Zagotovljena bo vsa potrebna komunalna infrastruktura (kanalizacija, vodovod, elektrika, FTTP). Vsaka posamezna etažna enota bo imela individualno ogrevalno enoto (peč na elektriko) in lastno centralno ogrevanje. Ob podpisu prodajne pogodbe kupec plača 10 % are, ostalih 85% se plačuje v pogodbi dogovorjenih, že izdelanih, fazah gradnje, 5% kupnine pa po izteku 2 letnega obdobja za odpravo skritih napak.

Lokacija objektov

Prednosti stanovanj

Prednosti stanovanj

Ogrevanje

Celotno stanovanje se ogreva s talnim gretjem.

Prednosti stanovanj

Parkirišče

Lastno parkirišče (možnost doplačila pokritega parkirišča)

Okna

V stanovanjih so velika troslojna okna. Osvetljenost stanovanja je optimalna.

Prednosti stanovanj

Okolica

Lastnikom spodnjih etaž pripada lastna zelenica.

Prednosti stanovanj

Lopa.

Vsaki enoti pripada lopa za shranjevanje.

Prednosti stanovanj

Lokacija

Stanovanja so v strogem centru naselja, kjer je vsa potrebna infrastruktura.

Tloris

Naselje Narcisa

Konstrukcija objektov

Objekt bo grajen iz naravnih materialov in optimalno toplotno izoliran po principu nizkoenergetske zgradbe. Nosilne stene bodo opečne, prav tako predelne , zunanje stene bodo na notranji strani ometane, na zunanji strani pa toplotno izolirane s fasadno oblogo deb. 15cm . Strop nad pritličjem in 1.nadstropjem bo izveden kot polmontažni strop z montažnimi nosilci in opečnimi polnili ter AB ploščo deb. 6cm. Streha bo izvedena kot asimetrična dvokapnica z naklonom 35° in pokrita s pločevino. Delno bo izvedena ravna streha z nasutjem prodca.

Zunanja ureditev

Na severovzhodni strani so predvideni vhodi v posamezni objekt preko pešpoti. Objekti so odmaknjeni od sosednje parcele na SV stani 4m. Od glavne državne ceste pa 5m. Na južni strani predvidenih objektov bo poleg obstoječega priključka na občinsko cesto urejeno parkirišče za osebna vozila. Parkirišče bo urejeno, nadkrito s streho, ki ščiti pred soncem in ostalimi vremenskimi vplivi, zavarovano bo z rampo. Predvideno je tudi parkirišče za invalide. Zelene površine bodo urejene tako, da funkcionalno in oblikovno dopolnjujejo program odprtih površin. Za zasaditev zelenih površin se uporabljajo avtohtone drevesne in grmovne ter travne in zeliščne vrste. Vse ureditve morajo biti dostopne oz. uporabne za funkcionalno ovirane ljudi skladno z veljavnimi predpisi. Ob pešpoteh bodo zasajene manjše vrste dreves in skupine grmovnic, urejena bo tudi razsvetljava.

Galerija

Naselje Narcisa
Naselje Narcisa
Naselje Narcisa
Naselje Narcisa

Cenik

http://
EnotaVrstaTlorisEtažaPovršinaCenaStatus
A13 sobnoPovezavaPritličje58,74 m2/PRODANO
A23 sobnoPovezavaPritličje53,82 m2/PRODANO
A33 sobnoPovezava1. nadstropje58,93 m2/PRODANO
A43 sobnoPovezava1. nadstropje54,02 m2/PRODANO
B13 sobnoPovezavaPritličje58,74 m2/PRODANO
B23 sobnoPovezavaPritličje53,82 m2/PRODANO
B33 sobnoPovezava1. nadstropje58,93 m2/PRODANO
B43 sobnoPovezava1. nadstropje54,02 m2/PRODANO
C13 sobnoPovezavaPritličje58,74 m2/PRODANO
C23 sobnoPovezavaPritličje53,82 m2/PRODANO
C33 sobnoPovezava1. nadstropje58,93 m2/PRODANO
C43 sobnoPovezava1. nadstropje54,02 m262.794,00 EUR + DDVRezervacija
D13 sobnoPovezavaPritličje58,74 m2/PRODANO
D23 sobnoPovezavaPritličje53,82 m265.794,00 EUR + DDVProsto
D33 sobnoPovezava1. nadstropje58,93 m2/PRODANO
D43 sobnoPovezava1. nadstropje54,02 m2/PRODANO

POZOR! Navedene cene ne vsebujejo DDV, ki je za fizične osebe 9,5% in za pravne osebe 22%. Davek je treba prišteti k ponujeni ceni!

Partnerji projekta